What's new

What just happened?!

Wya77

New Member
Joined
Nov 10, 2011
Messages
20
Reaction score
0
I just jailbroke my 3GS on iOS 5 with redsn0w. Cydia installed and I tapped it. Cydia was fetching files or something like that, I can't remember exactly. Then my phone resprung? and I slid to unlock, bam. I have 4 stock apps: YouTube, Weather, a "Utilities" folder with Voice Memos inside, and Newsstand. On the next page is a few apps that I downloaded. I Spotlight Search, nothing. The apps that I have work fine. I tried to reboot, nothing. What has happened?
 

bab2010

Well-Known Member
Joined
Feb 6, 2011
Messages
7,009
Reaction score
65
Location
Beijing
factory restore the phone and rejailbreak it again. Something went wrong surely after you've opened Cydia. Which one did you selected to be when you first opened Cydia? User? Developer? or?
 
OP
W

Wya77

New Member
Joined
Nov 10, 2011
Messages
20
Reaction score
0
I didn't get that far. I just rebooted without using redsn0w if that tells you anything. This is pretty weird.
 

bab2010

Well-Known Member
Joined
Feb 6, 2011
Messages
7,009
Reaction score
65
Location
Beijing
No i think that the 3GS is turning into an untether jailbreak once you are done jailbreaking. And if you didn't even get that far, well i can assume that the untether jailbreak wasn't perfect or so. try to open safari and see if it opens or not. If not then rejailbreak the iOS.
 
OP
W

Wya77

New Member
Joined
Nov 10, 2011
Messages
20
Reaction score
0
Safari doesn't even show up. Nothing but the apps I previously mentioned are there.

I tried to rejailbreak it in the state that it's in, and it worked, Cydia is there, I got passed everything, and click home button. Same apps are showing. No more, no less.
 

bab2010

Well-Known Member
Joined
Feb 6, 2011
Messages
7,009
Reaction score
65
Location
Beijing
why don't you make a clean factory restore, then a clean jailbreak? what tool are you using to jailbreak? what firmware are you having on your phone and depend on the tool you use to jailbreak what firmware are you using to jailbreak?
 
OP
W

Wya77

New Member
Joined
Nov 10, 2011
Messages
20
Reaction score
0
I used Redsn0w 0.9.9b8 to jailbreak it. I have iOS 5.
 

bab2010

Well-Known Member
Joined
Feb 6, 2011
Messages
7,009
Reaction score
65
Location
Beijing
It should be working just fine. Try a clean install "factory restore, then jailbreak"
 

Oscar_D_Grouch

New Member
Joined
Nov 19, 2011
Messages
180
Reaction score
9
If I recall correctly, after you jailbreak iOS 5, you then have to shut down and boot tethered to get everytng working, that's what I had to do on my iPad according to the instructions.
 
OP
W

Wya77

New Member
Joined
Nov 10, 2011
Messages
20
Reaction score
0
Now, another problem. I restored and updated to 5.0.1. When I went to jailbreak it, I clicked 'Select IPSW' and selected the iOS 5.0.1 IPSW. It says "That IPSW is not supported by this version of redsn0w." I have redsn0w 0.9.9b8, which is the latest version that promised an 5.0.1 tethered jailbreak.
 
OP
W

Wya77

New Member
Joined
Nov 10, 2011
Messages
20
Reaction score
0
Settings>General>Reset>Reset Homescreen Layout

Problem solved.

I couldn't have done that. You people should read more carefully. I said I had 4 stock apps, and that wasn't one of them.

I've restored since then. Thank you anyway.

Edit: Ninja'd
 
OP
W

Wya77

New Member
Joined
Nov 10, 2011
Messages
20
Reaction score
0
Even though I'm running 5.0.1?
 
Last edited:

Most reactions

Top