What's new

Facetime without AT&T Service

shoey812

New Member
Joined
Oct 20, 2010
Messages
3
Reaction score
0
Is it possible to use facetime over wifi even if I do not have cellular service with AT&T?
 
OP
S

shoey812

New Member
Joined
Oct 20, 2010
Messages
3
Reaction score
0
Is there a specific way to set it up? I have not been able to get it to work.
 

DannyBoy

New Member
Joined
Jun 17, 2010
Messages
2,733
Reaction score
25
Location
Lubbock, TX
Is there a specific way to set it up? I have not been able to get it to work.

No just havetoo have 2 iphone4's on wifi. There is a slider in settings that needs to be on.... Other than that they should work just fine.
 

Bruno

New Member
Joined
Sep 26, 2010
Messages
62
Reaction score
0
Mine doesn't work with t-mobile (I was told it can't work) I use Tango
 

DannyBoy

New Member
Joined
Jun 17, 2010
Messages
2,733
Reaction score
25
Location
Lubbock, TX
Mine doesn't work with t-mobile (I was told it can't work) I use Tango

Wow... I really miss-read this post! If your not using ATT it won't work because it uses the number to connect. Hopefully they will come up with an option to use email on the iPhone now that there is a FT for Mac. Try yahoo messenger the video is pretty good on it too!
 
OP
S

shoey812

New Member
Joined
Oct 20, 2010
Messages
3
Reaction score
0
That's what I thought, but I was hoping for a work around... I have an iphone4 that is not activated with AT&T and I wanted to use facetime... it sounds like that's not possible at the moment..
 

firekick3

New Member
Joined
Oct 18, 2010
Messages
16
Reaction score
0
Mine doesn't work with t-mobile (I was told it can't work) I use Tango

Wow... I really miss-read this post! If your not using ATT it won't work because it uses the number to connect. Hopefully they will come up with an option to use email on the iPhone now that there is a FT for Mac. Try yahoo messenger the video is pretty good on it too!

wow, so they really have us on this app... If I read this right, it only uses wifi to facetime...BUT you have to have service with AT&T to be able to use it? I too have an iphone4 without an ATT contract (planning to jb/unlock when available to get prepaid plan). my wife has an ipod touch4 and so we cant even use facetime over wifi simply because I don't have a service plan with ATT? geez. nice app.
 

Bruno

New Member
Joined
Sep 26, 2010
Messages
62
Reaction score
0
There is one program that make it work if your phone is jail broken. go to mitime.info.com and check it out . He doesn't have a fix for 4.1 yet but he said it will be soon
 

YANNISS2009

New Member
Joined
Oct 11, 2010
Messages
42
Reaction score
0
Mine doesn't work with t-mobile (I was told it can't work) I use Tango

Wow... I really miss-read this post! If your not using ATT it won't work because it uses the number to connect. Hopefully they will come up with an option to use email on the iPhone now that there is a FT for Mac. Try yahoo messenger the video is pretty good on it too!
hi danny

my problem is that i dont have an icon of facetime . when i go to gemeral---phone i only see my number and option for callwaiting and call forward. and caller id on or of but no facetime icon at all . any help .
 

DannyBoy

New Member
Joined
Jun 17, 2010
Messages
2,733
Reaction score
25
Location
Lubbock, TX
Mine doesn't work with t-mobile (I was told it can't work) I use Tango

Wow... I really miss-read this post! If your not using ATT it won't work because it uses the number to connect. Hopefully they will come up with an option to use email on the iPhone now that there is a FT for Mac. Try yahoo messenger the video is pretty good on it too!
hi danny

my problem is that i dont have an icon of facetime . when i go to gemeral---phone i only see my number and option for callwaiting and call forward. and caller id on or of but no facetime icon at all . any help .

What carrier are you using?
 

pinksobe

New Member
Joined
Mar 25, 2011
Messages
3
Reaction score
0
i used T-mobile,
Wow... I really miss-read this post! If your not using ATT it won't work because it uses the number to connect. Hopefully they will come up with an option to use email on the iPhone now that there is a FT for Mac. Try yahoo messenger the video is pretty good on it too!
hi danny

my problem is that i dont have an icon of facetime . when i go to gemeral---phone i only see my number and option for callwaiting and call forward. and caller id on or of but no facetime icon at all . any help .

What carrier are you using?
 

Bobik

New Member
Joined
Sep 15, 2010
Messages
419
Reaction score
0
so how does one dial without the phone service???
 

bab2010

Well-Known Member
Joined
Feb 6, 2011
Messages
7,009
Reaction score
65
Location
Beijing
Yes, it should work just fine on wifi.

How do u manage to video call someone phone number and having iPhone4 and who is on wifi if your phone services are turned of? I think that you can't get the call go out if your phone services are off even though you are on wifi, unless you use tango or anyother software like skype to dial your contact number.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Top