How To JAILBREAK iPhone 4S & iPad 2 UNTETHERED iOS 5.0.1 Mac OS X + Windows

Discussion in 'Apple & iPhone News' started by PhilSynowiec, Jan 20, 2012.

  1. Rik756

    Rik756 Member

    Joined:
    Nov 26, 2011
    Messages:
    185
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Memphis, TN
    Other than rebooting and starting over I don't know what to tell you guys ;-( I went back to the site where I got it and there was only one comment mentioning the unknown configuration error but no reply or solution to it.

    Sorry guys, I wish I knew more to help...
     
  2. ms.jess

    ms.jess New Member

    Joined:
    Jan 15, 2012
    Messages:
    45
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    re did all the steps same error :/
    cannot jailbreak this thing
    i rebooted and everything seemed fine but no cydia
    anyone have any tips ?
     
  3. golfinglenn

    golfinglenn New Member

    Joined:
    Oct 19, 2011
    Messages:
    98
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I get that same configuration error, did you guys hit okay or just let the phone sit? I have done both and it doesn't reboot.
     
  4. thorn679

    thorn679 New Member

    Joined:
    Jan 6, 2012
    Messages:
    44
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Hey guys, good news....


    “@pimskeks: Ok folks, last remaining issues of the windows version of #Absinthe have been resolved. Just a few tests and we'll release it :)”
     
  5. ms.jess

    ms.jess New Member

    Joined:
    Jan 15, 2012
    Messages:
    45
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    I hit ok both times
    but still no cydia it shuts off and reboots fine
    don't know if I should try a 3rd time or just wait til they take out the last of the bugs
    not to sure if I did something wrong I did follow all the steps
     
  6. kieron121

    kieron121 New Member

    Joined:
    Oct 29, 2011
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    hey dude, when u release it can you put in up with a few mirrors, don't want to break any ones servers like green pois0n is going through right now! haahaha
     
  7. Rik756

    Rik756 Member

    Joined:
    Nov 26, 2011
    Messages:
    185
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Memphis, TN
    Dont know what you mean by "hit ok" both times. As I recall the only things I did on the phone were to hit the install button and slide VPN on. Did you get something else?

    EDIT: And even though there was plenty of room on my home screen, it still put the cydia icon on the second page. Dunno why.
     
  8. ms.jess

    ms.jess New Member

    Joined:
    Jan 15, 2012
    Messages:
    45
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    no when u toggle the VPN and the error comes up I hit ok and let the phone sit still no reboot
     
  9. golfinglenn

    golfinglenn New Member

    Joined:
    Oct 19, 2011
    Messages:
    98
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Okay, I was skipping steps in the end:

    7. Type cinject -j payloads
    8. Type cinject -w
    9. On your device, load Settings.app and toggle ON the VPN
    10. Your Device will reboot
    11. That’s it. Enjoy

    I redid all the steps and after the payloads part it is backing up (taking a while) but its progress. Make sure you type in those prompts on computer.
     
  10. ms.jess

    ms.jess New Member

    Joined:
    Jan 15, 2012
    Messages:
    45
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    I didn't skip any steps and did it twice still the same error and no reboot ugh
     
  11. golfinglenn

    golfinglenn New Member

    Joined:
    Oct 19, 2011
    Messages:
    98
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    ha ha, I seem to be stuck in "creating backup"..........hmmmm
     
  12. enlightened

    enlightened New Member

    Joined:
    Dec 13, 2011
    Messages:
    300
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    Location:
    NYC
    Hey guys,

    Do I have to delete the Exchange account that forces a passcode on my phone before I do this or is that a moot point? (Thought I read a day or two ago, before the JB was released, that it should be passcode free but am not sure if that advice still stands).

    Thanks!
     
  13. ms.jess

    ms.jess New Member

    Joined:
    Jan 15, 2012
    Messages:
    45
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    yayy!!! finally
    3rd times a charm

    thanks for all the help ;]
     
  14. Rik756

    Rik756 Member

    Joined:
    Nov 26, 2011
    Messages:
    185
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Memphis, TN
    @ms.jess Not sure if I helped or not, but glad you got it :)

    @enlightened - I didn't do anything special before I did the jb I posted and it worked and is still working fine.
     
  15. thorn679

    thorn679 New Member

    Joined:
    Jan 6, 2012
    Messages:
    44
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Ms.jess how did you manage to do it?
     

Share This Page