What's new

Help!

Deiota

New Member
Joined
Nov 1, 2010
Messages
141
Reaction score
3
Hi!
I'm very confused about something that onced worked and now ain't working anymore.
I have some ringtones for sms (for some personalized people) and also some ringtones for personalized ringtones for some people too.
All of them were sync with itunes and are on my itunes folder and on my settings on my iphone!
The sms works like a charm but my ringtones doesn't. the default ringtone is also a ringtone that I passed throught itunes either and when one of my contacts calls m3 I listen to that music...
When I go to a person that has a personalized ringtone and go to edit his profile the ringtone is there but when I click there the only ringtones that appear are the default ones, none of my songs are there.
can you help me out???
I already removed from itunes and put back again without results.
Please help.
I'm a bit confused and grrr
it was working till a month ago or so...
Deiota
 
OP
Deiota

Deiota

New Member
Joined
Nov 1, 2010
Messages
141
Reaction score
3
No one can help me?


_____________________________________
Deiota / Andrea Oliveira 

 Sent from my White 32 Gb iPhone 4 using TapaTalk 
 

iHolophyte

Active Member
Joined
Jun 12, 2011
Messages
1,362
Reaction score
18
Location
Manchester UK
No one can help me?


_____________________________________
Deiota / Andrea Oliveira 

 Sent from my White 32 Gb iPhone 4 using TapaTalk 

Do a hard reset and take it from there. See if that solved the problem first.


iHolophyte
 
OP
Deiota

Deiota

New Member
Joined
Nov 1, 2010
Messages
141
Reaction score
3
I was trying to avoid that since I have so many thing installed (official and unofficial)... But perhaps that's the only way... I'll try to get the courage to do it so!
If I could just make a FULL backup and then a FULL restore.. That would be cool..


_____________________________________
Deiota / Andrea Oliveira 

 Sent from my White 32 Gb iPhone 4 using TapaTalk 
 

iHolophyte

Active Member
Joined
Jun 12, 2011
Messages
1,362
Reaction score
18
Location
Manchester UK
I was trying to avoid that since I have so many thing installed (official and unofficial)... But perhaps that's the only way... I'll try to get the courage to do it so!
If I could just make a FULL backup and then a FULL restore.. That would be cool..


_____________________________________
Deiota / Andrea Oliveira 

 Sent from my White 32 Gb iPhone 4 using TapaTalk 

A hard reset will not delete any data. It's where you press the home button and the lock button together until the phone switches off. Then switch back on. This will not delete data just push out corrupt files.


iHolophyte
 
OP
Deiota

Deiota

New Member
Joined
Nov 1, 2010
Messages
141
Reaction score
3
Just thinking about WM!
Just did and the problem stays the same!!! Exactly the same! :( its driving me crazy! Grrr


_____________________________________
Deiota / Andrea Oliveira 

 Sent from my White 32 Gb iPhone 4 using TapaTalk 
 

iHolophyte

Active Member
Joined
Jun 12, 2011
Messages
1,362
Reaction score
18
Location
Manchester UK
Just thinking about WM!
Just did and the problem stays the same!!! Exactly the same! :( its driving me crazy! Grrr


_____________________________________
Deiota / Andrea Oliveira 

 Sent from my White 32 Gb iPhone 4 using TapaTalk 

No idea then. Is it JB? I'm assuming so. Maybe someone in the JB community can point you in the right direction. Hope you get the issue resolved. 😄


iHolophyte
 
OP
Deiota

Deiota

New Member
Joined
Nov 1, 2010
Messages
141
Reaction score
3
Yes it is Jb.
It once worked fine! But now... It's driving me nuts!


_____________________________________
Deiota / Andrea Oliveira 

 Sent from my White 32 Gb iPhone 4 using TapaTalk 
 
OP
Deiota

Deiota

New Member
Joined
Nov 1, 2010
Messages
141
Reaction score
3
Thanks for the help though! :)



_____________________________________
Deiota / Andrea Oliveira 

 Sent from my White 32 Gb iPhone 4 using TapaTalk 
 

parana6

New Member
Joined
Jan 8, 2012
Messages
58
Reaction score
0
Take a look back when it started happening, I might have installed a tweak or app that's conflicting with your contacts. To me looks like it's a contact conflict.
 
OP
Deiota

Deiota

New Member
Joined
Nov 1, 2010
Messages
141
Reaction score
3
I can't remember when it started happening!
Perhaps it was something I've installed in Cydia or something.
All I know is that I put it from fabric a week ago ( when I did the Jb and before that I think it was ok!
Now the text tones are ok just the ring tones are driving me mad!


_____________________________________
Deiota / Andrea Oliveira 

 Sent from my White 32 Gb iPhone 4 using TapaTalk 
 
OP
Deiota

Deiota

New Member
Joined
Nov 1, 2010
Messages
141
Reaction score
3
Hello
Just figured out the problem, removing every tweak from Cydia, one by one and testing...
The problem is caused by a tweak / app called Callbar, which is very cool by the way!
Just sorted out a way to solve the problem and now I have my custom ringtones back and also keel my app which I like a lot ( I advise you guys to check it out, if you don't know)! You can see a video on YouTube!!! 
Deiota


_____________________________________
Deiota / Andrea Oliveira 

 Sent from my White 32 Gb iPhone 4 using TapaTalk 
 
Top