Can't recognize my SIM after trying to reinstall appsync for 4.0+

Discussion in 'iPhone 3G' started by k2k, Jul 10, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. k2k

    k2k New Member

    Joined:
    Jul 10, 2013
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hi,
    I have jailbroken iPhone 3g with 4.2.1, firmware 06.15.00. I wanted to fix moderator edit (because of the API error all the time), but didn't know that moderator edit have stop to work long time ago :( , so I open Cydia and try to reinstall Snip for 4.0+ and snip , but without success (it show the error massage "NetDB: Open nodename nor servname provided, or not known", so it didn't install). Now everything works except that can't recognize my SIM. Tried with alternative snip from .....but still without success, also reseting all settings didn't work.
    Any suggestions how to fix the problem, or I'll need to re-jailbreak?
    Thanks in advance, and sorry if there is some mistakes in my English.
     
    Last edited by a moderator: Jul 10, 2013
  2. Skimonkey

    Skimonkey Well-Known Member

    Joined:
    May 25, 2012
    Messages:
    3,950
    Likes Received:
    259
    Trophy Points:
    83
    Location:
    The Great State of Michigan
    Hi there--welcome to the forum.

    We are sorry to tell you-but there will be no discussions/ help here regarding the use of pirating software. Pirating is stealing and is illegal. Please do not post this again!

    Thread closed!
     
    Last edited: Jul 10, 2013
  3. willerz2

    willerz2 Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Aug 15, 2012
    Messages:
    7,659
    Likes Received:
    648
    Trophy Points:
    113
    Location:
    New York
    If you weren't trying to pirate, you won't have problems. Going legit ensures that your device is problem-free.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page