GreenPois0n Jailbreak Tool Released

Discussion in 'iPhone Jailbreaking' started by David R, Oct 12, 2010.

  1. David R

    David R New Member

    Joined:
    Jun 9, 2010
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  2. Roy_Drage

    Roy_Drage New Member

    Joined:
    Aug 1, 2010
    Messages:
    333
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    London, England
    Yeah it doesn't work yet, so stick with LimeRain for now.
     
  3. maikolo

    maikolo New Member

    Joined:
    Oct 4, 2010
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Just curious whats the difference between the two? Ive JB mine with limerain
     
  4. Roy_Drage

    Roy_Drage New Member

    Joined:
    Aug 1, 2010
    Messages:
    333
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    London, England
    Essentially no difference, they are both using the same exploit. Some people will say that the GreenPoison one will be less buggy but really they are just guessing. I've been running limerain for a few days with no problems at all.

    At the end of the day, a jailbreak is a jailbreak. It doesn't really matter where it comes from.
     
  5. QuistySnr

    QuistySnr New Member

    Joined:
    Aug 13, 2010
    Messages:
    142
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Coventry - UK
    I'm on limera1n beta 4, just checked twitter and GP is now at RC3 and they are awaiting feedback, will check later and probably update, don't like being on a beta, know it don't make much difference but that's just me
     
  6. maikolo

    maikolo New Member

    Joined:
    Oct 4, 2010
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    In that case mite just stay with limerain. I haven't experienced any issues as well.
     
  7. umarrehman187

    umarrehman187 New Member

    Joined:
    Aug 28, 2010
    Messages:
    107
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Limerain is in rc1b but lets say im in beta 4 hw would i install a more later version on my current beta 4 jb?
     
  8. Roy_Drage

    Roy_Drage New Member

    Joined:
    Aug 1, 2010
    Messages:
    333
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    London, England
    Same.

    Done it once, works fine, ain't going to risk mucking it up or making it worse by doing it again.
     

Share This Page