Setting-up ringtone

Discussion in 'IPhone 6S' started by runedog, Nov 12, 2015.

  1. runedog

    runedog New Member

    Joined:
    Nov 12, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi,

    I have just moved over to iPhone 6s from Android and I'm hoping someone can help. I set my incoming calls ringtone to Classic - Old Phone in Settings, Sounds but everytime I receive a call I only get a vibration and not the Old Phone ringtone?

    Please help?

    Many thanks for any/all input
     
  2. ionutiorgulescu

    ionutiorgulescu New Member

    Joined:
    Nov 7, 2015
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Does your button below the volum is red? If yes then switch it and your phone will ring...


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  3. J. A.

    J. A. Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Oct 26, 2014
    Messages:
    20,142
    Likes Received:
    25,799
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Apetlon, Austria
    Take a look at the side switch, next to the Volume buttons. If you see a red part next to it, then it's muted. Toggle the switch to the other side, so that you don't see the red colour any more.

    Another place to look at, would be Settings - Sounds - Ringer and Alerts. Make sure "Change with Buttons" is enabled, and adjust the volume (right above "Change with Buttons"), if necessary.
     
  4. runedog

    runedog New Member

    Joined:
    Nov 12, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Brilliant and many thanks. That sorted it fine.
    Graham
     
  5. J. A.

    J. A. Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Oct 26, 2014
    Messages:
    20,142
    Likes Received:
    25,799
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Apetlon, Austria
    I'm glad we could help.
     

Share This Page