What's new

Newby (with problem)

LukeS

New Member
Joined
Jun 24, 2010
Messages
2
Reaction score
0
Hi all, I am Luke from just outside London.

Thought I would sign up as I've already got a problem with my 4 where it is not recognising my sim. Anyone got any ideas?
 

iDan

Administrator
Staff member
Joined
May 27, 2010
Messages
1,401
Reaction score
677
Location
Austin, TX
Hi Luke, Welcome to the forum. Not sure what could be causing the issue. Is it a brand new sim?
 

JohnnyApple

Administrator
Staff member
Joined
May 27, 2010
Messages
498
Reaction score
135
I've had a problem a while ago with the SIM not making contact properly, just removing it and putting it back in fixed the issue.
 
OP
L

LukeS

New Member
Joined
Jun 24, 2010
Messages
2
Reaction score
0
the sim is from my old contract. Have cut it down using the guides online but it is literally just saying no sim installed. I have tried it every single way possible and no joy. Orange are sending me a micro sim next week but I won't be able to use it until Wednesday/Thursday which is annoying
 

iPadOne

New Member
Joined
Jun 15, 2010
Messages
122
Reaction score
2
Location
Asia
the sim is from my old contract. Have cut it down using the guides online but it is literally just saying no sim installed. I have tried it every single way possible and no joy. Orange are sending me a micro sim next week but I won't be able to use it until Wednesday/Thursday which is annoying


Hy sorry i guess you have broke the card when you cut it
 

Gregoris

Administrator
Staff member
Joined
Jun 15, 2010
Messages
11,966
Reaction score
617
Location
United Kingdom
Yeah it does seem that way, that's why I did not want to do mind myself lol
 

gmasue

New Member
Joined
Jul 25, 2010
Messages
2
Reaction score
0
I read somewhere that you couldn't use a sim from another device. Think the data can be transferred by your carrier, though. I couldn't transfer though, my old Blackberry went thru the washing machine, the sim was kaput. :-/
 

Gregoris

Administrator
Staff member
Joined
Jun 15, 2010
Messages
11,966
Reaction score
617
Location
United Kingdom
I read somewhere that you couldn't use a sim from another device. Think the data can be transferred by your carrier, though. I couldn't transfer though, my old Blackberry went thru the washing machine, the sim was kaput. :-/

i dont see what difference it would make unless its not micro sim.. i used one from my n97 and it was fine
 

Most reactions

Latest posts

Top