What's new

facetime techinal question

tommygun

New Member
Joined
Jul 29, 2010
Messages
8
Reaction score
0
Location
san bruno, ca
Is there a way to use the rear-facing camera, or even video, while using Facetime? Anything to get away from my mug. When I try to switch cameras during Facetime conversations, nothing changes except the synchronization of the live video/audio.
 

DannyBoy

New Member
Joined
Jun 17, 2010
Messages
2,733
Reaction score
25
Location
Lubbock, TX
Should be as easy as tapping the switch camera button. Mine works fine... Might try a reboot.
 

1badsup

Member
Joined
Jun 27, 2010
Messages
273
Reaction score
3
When you start your facetime session, the default is the front camera. Like DannyBoy said, you can tap on the top right corner and it will switch to the rear camera.
 
OP
tommygun

tommygun

New Member
Joined
Jul 29, 2010
Messages
8
Reaction score
0
Location
san bruno, ca
When you start your facetime session, the default is the front camera. Like DannyBoy said, you can tap on the top right corner and it will switch to the rear camera.

I have no problem switching cameras, except on Facetime. I'll see what happens after the reboot. Thanks.
 
OP
tommygun

tommygun

New Member
Joined
Jul 29, 2010
Messages
8
Reaction score
0
Location
san bruno, ca
Reset it.. if not maybe its.. faulty? :(

I don't know. My friend who was on facetime with me had the identical circumstance on his end--could not switch to the rear-facing camera. I'm just hoping they're not designed to function on facetime with only the front-facing camera.
 

hiteshvs

New Member
Joined
Aug 12, 2010
Messages
14
Reaction score
0
Hi Guys
Is it confirmed that making a direct Facetime call doesnt charge you the network charges of your mobile service provider??

Thanks in advance
 

DannyBoy

New Member
Joined
Jun 17, 2010
Messages
2,733
Reaction score
25
Location
Lubbock, TX
Hi Guys
Is it confirmed that making a direct Facetime call doesnt charge you the network charges of your mobile service provider??

Thanks in advance

As long a you do a direct FT call. If you call over the network using voice first you will be charged for that. But as soon as its switches to FT it all wifi.
 
OP
tommygun

tommygun

New Member
Joined
Jul 29, 2010
Messages
8
Reaction score
0
Location
san bruno, ca
Sorry I didn't get back sooner. I've been out of town for the last two weeks. I hooked up for FT with usad 22, and it worked out fine. Switching from rear-facing to front-facing video was no problem.
 

Most reactions

Top