iOS 5 GM

Discussion in 'iPhone iOS' started by izzyfanto, Oct 5, 2011.

  1. Dave12308

    Dave12308 New Member

    Joined:
    Feb 12, 2011
    Messages:
    186
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    I believe that what is/isn't allowed over 3G is provisioned by the carrier. Most carriers would likely be against allowing Facetime over 3G, since they tend to be stingy with bandwidth. I do remember it being announced as "Supports Facetime over 3G dependent on carrier approval" or something similar.
     
  2. bab2010

    bab2010 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 6, 2011
    Messages:
    7,009
    Likes Received:
    64
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Beijing
    I'm going to try this out with mine and my gf iPhone and see how it goes. I will report back soon enough.
     
  3. iCrank

    iCrank Member

    Joined:
    Feb 27, 2011
    Messages:
    5,590
    Likes Received:
    88
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Vallejo, Ca
    Anyone have problems with Facebook notifications? I know it sucks normally but I don't get any notification at all unless I open the app.
     
  4. codysanborn

    codysanborn Member

    Joined:
    Jun 14, 2011
    Messages:
    209
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    18
    My no sound tone doesn't vibrate when I get a SMS still wtf
     
  5. izzyfanto

    izzyfanto New Member

    Joined:
    Sep 27, 2011
    Messages:
    81
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    lol I like the preface of " I know it sucks normally" so true

    and yes, it is worse. an it keeps locking up and glitching out

    Sent from my iPhone using iPF.net
     
  6. iCrank

    iCrank Member

    Joined:
    Feb 27, 2011
    Messages:
    5,590
    Likes Received:
    88
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Vallejo, Ca
    I'm not getting the lock up issue though.
     
  7. bab2010

    bab2010 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 6, 2011
    Messages:
    7,009
    Likes Received:
    64
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Beijing
    I tried it and it's asking me to connect to wifi before making FaceTime.
     

Share This Page