No Service After Upgrading Iphone 3Gs from ios 4 - 6.1.3

Discussion in 'iOS 6' started by WaleDavids, Nov 23, 2013.

  1. WaleDavids

    WaleDavids New Member

    Joined:
    Nov 20, 2013
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Dear All,
    My iphone was made in 2009 week 36 (3Gs 16Gb). I was using ios 4.x.x but now i upgraded it to ios 6.1.3 thru Snowbreeze 2.9.1.4. Following all the stipulated instructions i was able to do the upgrade but I can not use my phone as its telling me "No Service". I have tried downgrading to ios 6.0.0 thru Redsn0w 0.9.14b1 but its not working at all. I learnt the baseband is suppose to be 05.13.04 but right now what i have on it is 06.15.00.

    Kindly help me with a working solution as i live and use the phone in Nigeria.

    Social Media and Contact information are not permitted in our forums

    Thanks in advance.

    Regards.
     
    Last edited by a moderator: Nov 23, 2013
  2. willerz2

    willerz2 Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Aug 15, 2012
    Messages:
    7,663
    Likes Received:
    655
    Trophy Points:
    113
    Location:
    New York
    Your device was unlocked using UltraSn0w. After restoring afresh, you no longer have UltraSn0w. You'll need to reinstall UltraSn0w as well as the UltraSn0w Fixer for iOS 6.1 in order to use it. The 06.15.00 iPad Baseband is compatible with UltraSn0w. Without SHSH blobs, you cannot restore selectively to any iOS except for 4.1 and the latest 6.1.3 for the iPhone 3GS
     

Share This Page