What's new

tethered ios 5.0.1 wont boot

eew_bib

New Member
Joined
Nov 21, 2011
Messages
1
Reaction score
0
Hi all i have jailbroke my iphone 4 and it worked fine but then i lost my signal completely and tried to restart the phone but when i tried to tether boot it gets stuck on the apple logo then goes to the wheel then the apple signal again whats going on? i used ipsw 5.0.0 and selected it manually before using just boot on red sn0w 0.9.9b8
 

ankh

New Member
Joined
Nov 23, 2011
Messages
19
Reaction score
0
I had the same problem and im pretty sure i did follow the tutorial step by step. When I try to boot tethered it shows the pinapple for a few seconds and then it shows the apple logo which goes into a loop with the wheel.
 

ankh

New Member
Joined
Nov 23, 2011
Messages
19
Reaction score
0
in ur signature it says you got 5.0.1 jb... did u get it working gweezy?
 

f4780y

Super Moderator
Staff member
Joined
Apr 11, 2011
Messages
916
Reaction score
153
Location
Troon, Scotland
Sounds like you installed a bad app. What did you install before rebooting...
 

ankh

New Member
Joined
Nov 23, 2011
Messages
19
Reaction score
0
ill try to jb and boot tethered now with a clean restore of my ios 5.0.1
 

ankh

New Member
Joined
Nov 23, 2011
Messages
19
Reaction score
0
Sounds like you installed a bad app. What did you install before rebooting...

nope... :< tried to boot tether after jbking clean restored ios 5.01 and still cant boot tethered
 
Last edited:

Jmills87

Well-Known Member
Joined
Jul 28, 2011
Messages
3,644
Reaction score
163
Location
The Land of Ice and Snow
You guys are aware that you need to specify 5.0 IPSW again when you tethered boot right? I have jailbroken multiple devices on 5.0.1 and have never experienced a problem.
 

ankh

New Member
Joined
Nov 23, 2011
Messages
19
Reaction score
0
No not working yet. I out the sig on when I thought I had at. Going to scratch that off.

Got it working with sn0wbreeze... check it out...

Jmills87, yes everything was right... something is wrong with redsn0w
 

Mwsumner

New Member
Joined
May 10, 2011
Messages
1
Reaction score
0
If you have problems tether booting what works for me is instead of turning phone off before DFU mode just go straight to DFU mode and that helped me.
 

G-Weezy

Active Member
Joined
Nov 25, 2010
Messages
379
Reaction score
65
Location
Right next to you. &#57607;&#57605;&#58377;&#58379
Got it working with sn0wbreeze... check it out...

Jmills87, yes everything was right... something is wrong with redsn0w

Nice! My phone has been in a loading and re-booting for 2 days. I think I'm gonna chill with the upgrades for now. I was able to downgrade to 4.3.2. So I might go back to that after I "try" one more time lol. I just can't help it. Let me know what you did because I kept getting stuck in Sn0wbreeze as well.
 

Most reactions

Top