SBSettings 2 rows not working

Discussion in 'iPhone Jailbreak Applications & Tweaks' started by izzyfanto, Jan 5, 2012.

  1. izzyfanto

    izzyfanto New Member

    Joined:
    Sep 27, 2011
    Messages:
    81
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    I cannot get SBSettings to display in 2 or 3 rows...only one single continious sliding row. Very irritating. I have tried enabling up to 13 toggles, changing themes, reinstalling. Nothing works and I have tried searching this forum, google and other forums to no avail. Can anybody point me in the right direction or have the same problem?
     
    Last edited: Jan 5, 2012
  2. Matrixnubee

    Matrixnubee Member

    Joined:
    May 5, 2011
    Messages:
    116
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Long Beach, Ca
    What iOS are you running and what version of SBsettings are you using?

    I'm having the same issue, I've recently jailbroken my 5.0.1 iOS iPhone 4 and got the new version of SBsettings version 5.2 and I can't seem to figure out how to get 2 rows made. Looks like this:

    [​IMG]
     
  3. jjmartinez1982

    jjmartinez1982 New Member

    Joined:
    May 30, 2011
    Messages:
    84
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    That's not the original sbsettings window. That's the notification window. Slide your finger from right to left across the clock at the top status bar. Does that have more than one row?
     
  4. Matrixnubee

    Matrixnubee Member

    Joined:
    May 5, 2011
    Messages:
    116
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Long Beach, Ca
    Yeah that has 2 rows but check out this video of this guy overviewing the new SBsettings optimized for the new iOS 5.0.1

     
    Last edited by a moderator: Aug 7, 2014
  5. Matrixnubee

    Matrixnubee Member

    Joined:
    May 5, 2011
    Messages:
    116
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Long Beach, Ca
    ^nvm thought it showed it with 2 rows in the notification area, not yet I guess.
     
  6. zig9449

    zig9449 New Member

    Joined:
    Aug 20, 2011
    Messages:
    3,206
    Likes Received:
    108
    Trophy Points:
    0
    Location:
    PA
    Us have to go to the SBSettings app, go to notification center.

    Toggle on "separate lists"

    Ten set your toggles

    Then go back and tap on "Notification options"

    That is we're you adjust things for that.
     
  7. Matrixnubee

    Matrixnubee Member

    Joined:
    May 5, 2011
    Messages:
    116
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Long Beach, Ca
    Sorry but still isn't working.
     
  8. zig9449

    zig9449 New Member

    Joined:
    Aug 20, 2011
    Messages:
    3,206
    Likes Received:
    108
    Trophy Points:
    0
    Location:
    PA
    That's weird.

    I bet your trying to do something SBS cannot even do.

    You expecting something to happen that cannot.

    Or you simply, need to reinstall SBSettings.
     
  9. izzyfanto

    izzyfanto New Member

    Joined:
    Sep 27, 2011
    Messages:
    81
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    so is there a consensus that there is no way to have two rows in the notification center and ONLY in the drop down window? cause that'd be a real bummer cause I disabled the dropdown window and just pull down my notification center

    Sent from my iPhone using iPF.net
     
  10. Matrixnubee

    Matrixnubee Member

    Joined:
    May 5, 2011
    Messages:
    116
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Long Beach, Ca

    Yeah man that's what it's looking like /:
     
  11. zig9449

    zig9449 New Member

    Joined:
    Aug 20, 2011
    Messages:
    3,206
    Likes Received:
    108
    Trophy Points:
    0
    Location:
    PA
    Oh. I see what your saying now.

    You want 2 rows of toggles? Correct?

    SBSettings will not let you do that in Notification center.

    You can only have the "info row" and the "more button row"

    But not the way the SBSettings drop down window is.

    Sorry.
     
  12. izzyfanto

    izzyfanto New Member

    Joined:
    Sep 27, 2011
    Messages:
    81
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    copy that, thanks for the responses! definitely cleared it up for me :)

    Sent from my iPhone using iPF.net
     
  13. apoel1986

    apoel1986 Member

    Joined:
    Oct 20, 2011
    Messages:
    110
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    how to get this app? do i have to jailbreak?
     
  14. Matrixnubee

    Matrixnubee Member

    Joined:
    May 5, 2011
    Messages:
    116
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Long Beach, Ca
    Yes you need to be jailbroken and then you type SBsettings in Cydia.
     
  15. apoel1986

    apoel1986 Member

    Joined:
    Oct 20, 2011
    Messages:
    110
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    ok! thnks
     

Share This Page