Plz help 3gs problem after using redsnow

Discussion in 'iPhone 3GS' started by YANNISS2009, Mar 25, 2011.

  1. YANNISS2009

    YANNISS2009 New Member

    Joined:
    Oct 11, 2010
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    3GS 4.2.1 5.15.04 I tried to unlock it using redsnow i did fallow exactelly step by step . everything was succesuful till after the jailbreak reboot . all i have is couple icon like ebay but no icon for phone or setting or anything eles. i can see cydia icon but it wont open . i have no icon to the setting so i can know what version and firmware ect . plz i dont see the phone keyboard nothing plz help .
     
  2. iGaz

    iGaz New Member Staff Member

    Joined:
    Nov 3, 2010
    Messages:
    4,496
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Scotland, UK
  3. cleanini

    cleanini New Member

    Joined:
    Jun 17, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0


    Hi, Dude, I have the exact problem with you, I have no way to solve this currently. If you have already finish this or still trying something, we could discuss a little bit. My email is cleanini@gmail.com. THanks!
     
  4. xxauroraxx

    xxauroraxx New Member

    Joined:
    Jun 17, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I'm running a v4.3.3 firmware, jailbroken. Used redsnow.

    Possible that the firmware became corrupted during the transfer?
     
  5. iGaz

    iGaz New Member Staff Member

    Joined:
    Nov 3, 2010
    Messages:
    4,496
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Scotland, UK
    At the time I wrote that (25th March) 4.3 was wasn't jailbreakable...
     

Share This Page