HTC widget

Discussion in 'iPhone Themes' started by nikstar, Apr 6, 2012.

  1. nikstar
    Offline

    nikstar New Member

    Joined:
    Nov 20, 2011
    Messages:
    332
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Brisbane, Australia
    Hi! My phone is JB and I'd love to put the HTC Widget HD on my phone but really have no idea how to go about it.
    Could someone please help me out with how to get this on my phone?? TIA
  2. nikstar
    Offline

    nikstar New Member

    Joined:
    Nov 20, 2011
    Messages:
    332
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Brisbane, Australia
    OK, I checked out how to change the location for the weather in iFile but it won't display the weather for my city. It's blank with just a ?
    Does anyone know how I can get the city of Brisbane, Australia up on the widget?
  3. zig9449
    Offline

    zig9449 New Member

    Joined:
    Aug 20, 2011
    Messages:
    3,209
    Likes Received:
    104
    Trophy Points:
    0
    Location:
    PA
    Usually within iFile, in the themes folder, there are instruction for that themes Weather widget. Also look in the packages info page in Cydia.
    • Like Like x 2
  4. Jmills87
    Offline

    Jmills87 New Member Staff Member

    Joined:
    Jul 28, 2011
    Messages:
    3,646
    Likes Received:
    160
    Trophy Points:
    0
    Location:
    The Land of Ice and Snow
    nikstar, I would suggest downloading "Vwallpaper2" it is a free Cydia tweak and definitely one of my favorites. The main feature is that you can set animated video wallpapers, but another great feature is that you can set widgets on your springboard pages and one of them is an HTC widget with time and weather, here is what mine looks like:

    $IMG_0174.jpg

    The repo is http://deb.danstaface.net
  5. nikstar
    Offline

    nikstar New Member

    Joined:
    Nov 20, 2011
    Messages:
    332
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Brisbane, Australia
    Ok, I've installed it but not sure where to go from there. :confused: Help!!! :)
  6. Jmills87
    Offline

    Jmills87 New Member Staff Member

    Joined:
    Jul 28, 2011
    Messages:
    3,646
    Likes Received:
    160
    Trophy Points:
    0
    Location:
    The Land of Ice and Snow
    Open it and click on "manage current theme" and then turn on whatever features you want. The HTC widget is under "Web views per page." Just turn that slider on, click it and then click "add a local widget" and then select the HTC widget and configure it the way you want.
  7. nikstar
    Offline

    nikstar New Member

    Joined:
    Nov 20, 2011
    Messages:
    332
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Brisbane, Australia
    Cool, thanks!
    I got it up on the springboard but just wondering how to get it to display my time and location.
  8. Jmills87
    Offline

    Jmills87 New Member Staff Member

    Joined:
    Jul 28, 2011
    Messages:
    3,646
    Likes Received:
    160
    Trophy Points:
    0
    Location:
    The Land of Ice and Snow
    You need to edit the javascript config file. The easiest way is to use iFile text editor.

    Navigate to "var/mobile/media/vWallpaper2/Webviews/HTCWeather"

    Edit the file "configureMe.js" and change the "var locale" field to your zip code. The time should automatically display from your phone's time&date settings.
  9. nikstar
    Offline

    nikstar New Member

    Joined:
    Nov 20, 2011
    Messages:
    332
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Brisbane, Australia
    Will try that. I did that with the other HTC widget that I installed but no matter what I set the var locale to, it wouldn't work. Do you think it might be because we only have 4 digit post codes in Australia. I even got the code from weatherchannel.com and that didn't work either.
  10. Jmills87
    Offline

    Jmills87 New Member Staff Member

    Joined:
    Jul 28, 2011
    Messages:
    3,646
    Likes Received:
    160
    Trophy Points:
    0
    Location:
    The Land of Ice and Snow
    I've had that issue as well, this one has always worked for me though. And since you live in Australia, you will have to set your weather code since I think the zip code feature is only for US.

    Your weather code would be: ASXX0016
  11. nikstar
    Offline

    nikstar New Member

    Joined:
    Nov 20, 2011
    Messages:
    332
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Brisbane, Australia
    That's the one I used for the other widget. So I just change the code and leave the rest of the var locale text there?
  12. Jmills87
    Offline

    Jmills87 New Member Staff Member

    Joined:
    Jul 28, 2011
    Messages:
    3,646
    Likes Received:
    160
    Trophy Points:
    0
    Location:
    The Land of Ice and Snow
    Only change what's between the quotation marks.
    • Like Like x 2
  13. nikstar
    Offline

    nikstar New Member

    Joined:
    Nov 20, 2011
    Messages:
    332
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Brisbane, Australia
    Yay!!! It worked!! Thank you so much! :)
  14. Jmills87
    Offline

    Jmills87 New Member Staff Member

    Joined:
    Jul 28, 2011
    Messages:
    3,646
    Likes Received:
    160
    Trophy Points:
    0
    Location:
    The Land of Ice and Snow
    You are very welcome :)

Share This Page